Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningsdag 2023? Oranjes naar Rotterdam!

ZM viert zijn verjaardag in de havenstad. Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de rest van de koninklijke familie vieren volgend jaar Koningsdag (27 april) in Rotterdam. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst maandagochtend bekendgemaakt. WA zit dan bijna 10 jaar op de troon. De koning en z...

Koningsdag 2023? Oranjes naar Rotterdam!

ZM viert zijn verjaardag in de havenstad.

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de rest van de koninklijke familie vieren volgend jaar Koningsdag (27 april) in Rotterdam. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst maandagochtend bekendgemaakt. WA zit dan bijna 10 jaar op de troon.

De koning en zijn familie waren dit jaar in Maastricht om Koningsdag te vieren. Het was de eerste Koningsdag na een paar aangepaste edities wegens de uitbraak van COVID-19. Meer informatie over de precieze invulling van de dag volgt later.

Naar verwachting worden Willem-Alexander en zijn gezin vergezeld door de prinsen Constantijn, Floris, Pieter-Christiaan, Bernhard jr. en Maurits. Ook de prinsessen Laurentien, Aimée, Anita, Annette en Marilène zijn van de partij.

Het is niet de eerste keer dat Rotterdam op Koningsdag wordt bezocht. In 1992 bezochten de toenmalige koningin Beatrix en haar familie de havenstad in Zuid-Holland. Dat leverde deze leuke kiek van Beatrix en haar zusje Margriet op. Aftellen maar! 

Foto's (c) RVD, Brunopress, ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in