Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningsdag 2022: zien we daar een ode aan Doe Maar?

Roze en groen, een hele generatie weet precies waar dat voor staat! Doe Maar is natuurlijk de laatste dagen weer volop in de belangstelling door het overlijden van voorman Henny Vrienten, dus valt het roze en groen – de huiskleuren van de band – in de looks van koningin Máxima en prinses Alexia e...

Koningsdag 2022: zien we daar een ode aan Doe Maar?

Roze en groen, een hele generatie weet precies waar dat voor staat!

Doe Maar is natuurlijk de laatste dagen weer volop in de belangstelling door het overlijden van voorman Henny Vrienten, dus valt het roze en groen – de huiskleuren van de band – in de looks van koningin Máxima en prinses Alexia extra op.

Beide zijn de grote muziekliefhebbers van de familie, maar Máxima heeft natuurlijk de jaren tachtig niet in Nederland meegemaakt en de band was van vér voor Alexia’s tijd. Maar misschien dat ze thuis toch rondgebopt hebben op de onvergetelijke ska?

Het Commentariaat van Twitter, en dan vooral Generatie X die in de jaren tachtig puber was, is in ieder geval vertederd!

En ook het satirische alter ego van HM was de knipoog niet ontgaan!

Foto (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in