Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningsdag 2020 in Maastricht

Het Songfestival kregen ze niet, maar Koningsdag is binnen!  Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsessen vieren volgend jaar op 27 april de verjaardag van ZM in Maastricht.  De Koninklijke familie was in 2011 voor het laatst in Limburg tijdens Koninginnedag. Toen werd de verjaardag ...

Koningsdag 2020 in Maastricht

Het Songfestival kregen ze niet, maar Koningsdag is binnen! 

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsessen vieren volgend jaar op 27 april de verjaardag van ZM in Maastricht.

 De Koninklijke familie was in 2011 voor het laatst in Limburg tijdens Koninginnedag. Toen werd de verjaardag van de toenmalige koningin, Beatrix, gevierd in Weert en Thorn.

Burgemeester Annemarie Penn-te Strake van Maastricht laat weten dat "het een absolute eer is dat de Koning komend jaar Koningsdag in onze stad meeviert. De stad heeft alles in huis om de Koninklijke familie een geweldige dag te bieden. Samen met alle Maastrichtenaren gaan wij er een feestelijke Koningsdag van maken", aldus de burgemeester.

De gemeente Maastricht laat weten dat er komende maanden gewerkt zal worden aan een interessant en feestelijk programma. Het stadsbestuur wil dat opstellen samen met diverse Maastrichtse verenigingen. Penn-te Strake: "Het wordt uiteraard een feestje voor de Koning, maar ook voor de stad."

Foto © ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in