Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningin Rania geeft Henna Party voor bijna-prinses Rajwa

De weddingplanner-talenten van de koningin van Jordanië kennen geen grenzen: Rania geeft Henna Party voor bijna-prinses Rajwa!

Henna Party Rajwa Rania Jordanië

Kroonprins Hussein van Jordanië trouwt volgende week met Rajwa Al-Saif en de voorbereidingen voor de royal wedding zijn al in volle gang. Koningin Rania organiseerde maandag een traditionele Henna Party voor haar aanstaande schoondochter.

Queen Rania

Dit is een pre-wedding party voor louter vrouwen: moeders, zussen, tantes, vriendinnen, aanstaande schoonzussen, nichtjes, buurvrouwen, et cetera. Links in het rood de recentelijk getrouwde prinses Iman, oudste dochter van Rania. 

Queen Rania

Er wordt gegeten, alcoholvrij gedronken, gedanst, gespeecht en geschilderd met henna: Mehndi is een traditionele vorm van bodyart die is ontstaan in India en zich heeft verspreid over Zuid-Azië en het Midden-Oosten. Rania droeg een jurk van Saiid Kobeisy.

Queen Rania

De aanstaande bruid droeg een speciaal voor haar gemaakte creatie van het Saoedische label van Honayda Serafi. Rania's talenten als weddingplanner – zie ook de bruiloft van haar dochter prinses Salma – zijn onvolprezen, maar zoals destijds de familie van de bruidegom geen rol van betekenis speelde, zo kun je je afvragen waar ditmaal Rajwa's familie was.

Queen Rania

Er zijn geen foto's van haar moeder Azza bint Nayef bin Abdulaziz bin Ahmed Al Sudairi gemaakt tijdens de verloving, maar volgens het Arabian Royal Agency is het deze dame in het groen: voor de moeder van de bruid is het tenslotte ook een groots moment.

Queen Rania

Ook van de partij: Rajwa's net afgestudeerde aanstaande schoonzusje prinses Salma.

Queen Rania

En het lijkt erop dat Rajwa heel blij is met haar schoonmoeder.  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Royalty
  • Queen Rania