Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningin Máxima schatert het uit; voer voor een lollige LuckyTV

Dat Máxima een lachebek is hebben we al eens eerder gezien, maar dat ze ook bijna omrolt van het lachen... Onze koningin hield het niet meer. Heerlijke vrouw, toch? Tijdens de uitreiking van de Militaire Willems-Orde op het Binnenhof gebeurde er iets waardoor Máxima begon te schaterlachen.  Niet ...

Koningin Máxima schatert het uit; voer voor een lollige LuckyTV

Dat Máxima een lachebek is hebben we al eens eerder gezien, maar dat ze ook bijna omrolt van het lachen... Onze koningin hield het niet meer. Heerlijke vrouw, toch?

Tijdens de uitreiking van de Militaire Willems-Orde op het Binnenhof gebeurde er iets waardoor Máxima begon te schaterlachen. 

Niet van een leien dakje

Haar man Willem-Alexander moest een onderscheiding opspelden bij majoor-vlieger Roy de Ruiter, die deze kreeg voor zijn heldendaden als gevechtspiloot in Afghanistan. Maar helaas 'luisterde' het speldje niet echt (hij wilde maar niet recht hangen). 

Gesnapt!

Dat zorgde voor een momentje schuddebuiken. Zoals je op de foto ziet, wist de koning zijn lach nog net in te houden, maar Máxima 'brulde' het uit. En ja, daar was fotograaf Robin Utrecht bij. Hij wist op het juiste moment te klikken. Het beeld van een lachende koningin haalde zelfs de de cover van de Duitse krant Bild.

Emoties

Ook in Engeland hadden ze een foto van Máxima geplaatst bij hetzelfde evenement. Maar Hello Magazine zoomde in op een moment waarin Máxima in haar ogen wreef. Volgens het tijdschrift veegde de koningin haar tranen weg omdat ze emotioneel was.

Look

De koningin droeg overigens een lichtroze jurk van crepon met grote klokmouwen van de Belgische ontwerper Edouard Vermeulen. 

Bron: ANP/Bild Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in