Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningin Máxima lanceert website voor werkgevers

Op dinsdagochtend 23 mei kun je in Amsterdam een glimp opvangen van koningin Máxima. Op die dag lanceert zij in The College Hotel in de hoofdstad een werkgeverswebsite voor financieel gezonde werknemers.  De website waarvoor Máxima het startschot geeft, moet werkgevers stimuleren verantwoord fina...

Koningin Máxima lanceert website voor werkgevers

Op dinsdagochtend 23 mei kun je in Amsterdam een glimp opvangen van koningin Máxima. Op die dag lanceert zij in The College Hotel in de hoofdstad een werkgeverswebsite voor financieel gezonde werknemers. 

De website waarvoor Máxima het startschot geeft, moet werkgevers stimuleren verantwoord financieel gedrag bij hun werknemers te bevorderen.

Met plezier je werk doen

Door middel van informatie, tips en checklists kunnen werkgevers hun werknemers ondersteunen om ‘financieel fit’ te blijven en hun werk met aandacht en plezier te kunnen doen.

Lees ook: Héérlijk lijstje: 10 x Máxima als haar spontane, gewone zelf

Máxima is erevoorzitter

'Wijzer in geldzaken', waarvan Máxima erevoorzitter is, is een van de initiatiefnemers van de site. Het jaarlijkse symposium van het platform (dat als thema 'Het schaap met vijf poten; een leven lang werken, leren, zorgen en genieten' heeft) staat dit keer in het teken van de veranderingen op de arbeidsmarkt voor zowel werkgevers als werknemers. Het doel van de bijeenkomst is om de laatste wetenschappelijke en praktische inzichten te delen.