Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningin Máxima in de Beeldige Brievenbus van Taminiau!

's Ochtends druk op een basisschool, 's middags een symposium en 's avonds een diner in het Koninklijk Paleis: Koningin Máxima maakte er werk van.

Koningin Maxima in het Koninklijk Paleis Amsterdam

Na de strik en de parels kwamen de diamanten uit de kast.

Het verrukkelijke aan de Máximale smaak van HM is dat haar looks al snel een eigen leven gaan leiden. Zo zijn we inmiddels bekend met de Broccoli, de Kreeft en het GatenClaesje.

Brunopress/POOL/Ramon van Flymen

Woensdagavond maakte de Brievenbus haar rentree. Máxima bezorgde in dit ontwerp van Taminiau op Prinsjesdag 2019 menig heer van de Staten-Generaal een warm gevoel, ook al bleef alles keurig op zijn plek. De look zette wél een trend in allerlei royal doorkijkjes.

Brunopress/POOL/Ramon van Flymen

Máxima droeg de jurk na een dag waarop ze op een basisschool Méér Muziek in de Klas promootte en een symposium van de Prins Claus Leerstoel bijwoonde voor ze in het Koninklijk Paleis door de wasstraat werd gehaald voor een diner  met vertegenwoordigers van in Nederland gevestigde internationale organisaties. 

NL Beeld

Zoals gewoonlijk bij dit soort gelegenheden nam het koningspaar niet de moeite voor een fatsoenlijk fotomoment zoals de collega's in Zweden, Noorwegen, Denemarken, België, Engeland en Spanje dat wel doen. Gemiste PR-kans, maar hier zie je de jurk nog even in zijn geheel zoals HM 'm droeg in 2019.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Royalty
  • Brunopress/POOL/Ramon van Flymen