Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningin Máxima: code rood mét spannend rugdecolleté

Een spannend rugdecolleté is leuk en aardig, maar er zijn momenten dat een vrouw toch echt even een paar extra steekjes laat zetten,

Maxima rood massimo dutti

Een 'robe rouge' met een verrassing.

Koningin Máxima bezocht gisteren vier sociale ondernemingen die zich inzetten om eenzaamheid tegen te gaan. De vier organisaties zijn deelnemers aan Ondernemen tegen Eenzaamheid, een programma dat is opgezet door het Oranje Fonds en het KPN Mooiste Contact Fonds.

Brunopress

Om het onderwerp kracht bij te zetten (en een beetje op te vrolijken: als het over eenzaamheid gaat kun je beter niet in een beige dweil aankomen) was HM uitgerukt in all-over rood. Waarmee ze onze stelling maar weer eens bewijst: draag KLEUR als je boven de vijftig bent.

Brunopress

En hoe leuk dat ze het afmaakte met een paar bijpassende oorbellen, die geëmailleerd lijken.

Brunopress

De Massimo Dutti heeft Máxima al een tijdje en hier moesten we om grinniken: zo'n rugdecolleté is leuk, aardig en wuft, plus een leuk contrast met de hooggesloten voorkant, maar een vrouw wil toch echt een paar steekjes op beha-hoogte. She's one of us!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Royalty
  • Brunopress