Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningin Mathilde kiest de fashionable weg

Geen tiaramoment, wel een fabulous jurk. We hadden eigenlijk enige tiarapracht verwacht, tijdens het staatsbezoek van de Oostenrijkse Bondspresident en zijn vrouw aan België. We kregen een ander, onverwachter modemoment. Nee, koningin Mathilde koos niet voor volle gala-tiarapracht. Maar ze trok w...

Koningin Mathilde kiest de fashionable weg

Geen tiaramoment, wel een fabulous jurk.

We hadden eigenlijk enige tiarapracht verwacht, tijdens het staatsbezoek van de Oostenrijkse Bondspresident en zijn vrouw aan België. We kregen een ander, onverwachter modemoment.

Nee, koningin Mathilde koos niet voor volle gala-tiarapracht. Maar ze trok wél een prachtige lange Dries van Noten uit haar kast, die we nog maar een keer eerder zagen bij de koningin en toen alleen van ver weg.

Wit-paars, met een grote print en haast een broekpakkenlook: de zijden Dries is een plaatje. Het laat maar weer eens zien dat Majesteit een reden heeft om zo dol te zijn op het label uit haar eigen land. 

En koningin Máxima shopt er niet, ook dat moet een selling point zijn voor de Belgische koningin. Een showstopper, ook zonder diamantenpracht.

Beeld: Belgische Monarchie/ANP/Dries van Noten

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in