Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningin Mathilde in het groen, zowel lang als kort

HM doet een dagje Natan (what else?). Koningin Mathilde van België had gisteren een groen dagje in twee mooie looks die duidelijk maakten dat ze in lentestemming is. Voor een streekbezoek aan de provincie Namen werd het deze Natan-combinatie in groen met duifgrijs, die in 2018 al eens opdook bij ...

Koningin Mathilde in het groen, zowel lang als kort

HM doet een dagje Natan (what else?).

Koningin Mathilde van België had gisteren een groen dagje in twee mooie looks die duidelijk maakten dat ze in lentestemming is.

Voor een streekbezoek aan de provincie Namen werd het deze Natan-combinatie in groen met duifgrijs, die in 2018 al eens opdook bij een provinciebezoek aan Waals-Brabant.

Je kunt je afvragen of het niet handiger is je jas even aan te trekken als er een forse bries staat, maar royals zijn nu eenmaal dol op de losjes-over-de-schouders-look. De oorbellen zin van Monies.

's Avonds was er een lenteconcert in het Koninklijk Paleis dat werd opgedragen aan iedereen die zich had ingezet in de strijd tegen covid-19. Daar borduurde HM door op haar groene thema in een nieuwe asymmetrische avondjurk van Natan (model Rio), met Christian Dior pumps en een vertrouwde Armani-clutch.

Foto's © Getty Images, Belgische Monarchie, label ID's Modekoningin Mathilde

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in