Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningin Mathilde in fluweel en oorbellen als lieve knipoog

Koningin Mathilde pakt het staatsbezoek aan Duitsland grondig aan in haar favoriete labels. Rood fluweel en oorbellen als lieve knipoog, anyone?

Staatsbezoek Filip en Mathilde aan Duitsland

Koning Filip en koningin Mathilde van België zijn op staatsbezoek in Duitsland. De eerste dag verliep volgens een vertrouwd schema: ontvangst door president Frank-Walter Steinmeier and First Lady Elke Büdenbender, inspectie van de erewacht, kranslegging, eerste werkbezoeken én een staatsdiner.

F.Andrieu/Agencepeps/CC

Over toewijding gesproken: zelf voor het vertrek droeg HM een hoed en naaldhakken! De mantel is van Esmeralda Ammoun.

Getty Images

Het was waterkoud decemberweer, dus Mathilde had er goed aan gedaan een grijze cape over haar dresscoat (in mooi Vlaams: manteljurk) van Natan aan te trekken. Het geheel oogde een beetje rommelig, maar koninklijk kleumen is ook weer zo wat.

Getty Images

Zonder jas knapte het plaatje meteen een stuk op: prachtige knopen!

NL Beeld

Erbij een hoed van Fabienne Delvigne en de oorbellen die ze op haar bruiloft droeg. 

F.Andrieu/Agencepeps/CC

Gisteren vierden Filip en zij hun 24ste huwelijksverjaardag.

Getty Images

Voor het diner mocht haar wijnrode Armani Privé met spectaculaire hartvormige halslijn op repeat. Erbij een ketting uit de Foliage Collection van Graff die prachtig de halslijn volgt en het diadeem der Negen Provinciën uit 1925 dat op verschillende manieren kan worden gedragen en opgetuigd. Mathilde koos voor de eenvoudigste vorm, de bandeau.

Getty Images

En ook de royal kapper had zich uitgeleefd: beeldig!

Label ID's met dank aan Jelka van Garderobe Royale 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Royalty
  • Getty Images