Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningin Mathilde in Duitsland: heerlijk asymmetrisch

Majesteit gaat op modern in Caroline Herrera. Een heerlijke modelook, daar in het Duitse. Koning Filip en koningin Mathilde van België zijn op officieel bezoek in Rijnland-Palts. En daar had HM de eerste dag al direct twee heerlijke modemomenten te pakken. Wellicht om een beetje revanche te nemen...

Koningin Mathilde in Duitsland: heerlijk asymmetrisch

Majesteit gaat op modern in Caroline Herrera.

Een heerlijke modelook, daar in het Duitse. Koning Filip en koningin Mathilde van België zijn op officieel bezoek in Rijnland-Palts. En daar had HM de eerste dag al direct twee heerlijke modemomenten te pakken.

Wellicht om een beetje revanche te nemen op deze niet al te flatteuze mosterd-ketchup-look van vorige week? Hoe dan ook: deze heerlijke blauwe beauty komt met stip op één binnen als royal modemoment van de week.

Het azuurblauwe pak, bestaande uit een asymmetrische top en een broek van crêpestof, is van Carolina Herrera en heeft de koningin sinds vorig jaar in haar kast hangen. Huislabel NATAN maakt óók moois in azuurblauw (deze look van Máxima bijvoorbeeld), maar toch leuk om Mathilde ook weer eens in een ander label te zien.

Al ging er, wees gerust, ook genoeg NATAN mee in de koffer. Op haar eerste avond in Duitsland trok de koningin deze nieuwe donkerrode look van het label uit haar hoge hoed.

Het smaakt naar meer, tot zover, dat Duitse bezoek. Vandaag staat er een boottocht op de Rijn op de planning, dus hopelijk kunnen we ons daarna vergapen aan een fijne nieuwe mantel of iets anders leuks warms.

Beeld: Belgische Monarchie/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in