Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningin Letizia weer aan het werk, roklengte meteen omlaag

Back to royal business! Na weken op Mallorca te hebben rondgelopen in zomerse shorts en ieniemini-jurkjes is koningin Letizia van Spanje inmiddels weer aan het werk. En verdwenen is ook meteen de vakantielook, voor de Tour del Cancer conferentie in Lleida koos ze voor een fraaie Adolfo Dominguez ...

Koningin Letizia weer aan het werk, roklengte meteen omlaag

Back to royal business!

Na weken op Mallorca te hebben rondgelopen in zomerse shorts en ieniemini-jurkjes is koningin Letizia van Spanje inmiddels weer aan het werk.

En verdwenen is ook meteen de vakantielook, voor de Tour del Cancer conferentie in Lleida koos ze voor een fraaie Adolfo Dominguez à 260 euro met een bloemenprint die ze al sinds 2018 draagt, met daarbij suède Lodi pumps.

Het beloven Letizia-rijke weken te worden: op 15 september wordt ze vijftig en een team van El Pais heeft het afgelopen jaar met haar mee mogen lopen, om een kijkje te nemen achter de paleisdeuren.

Heel wat voor een vrouw die enorm op haar privacy is gesteld en in de 19 jaar dat ze nu tot de koninklijke familie behoort nog nooit een persoonlijk interview heeft gegeven. "Daar ben ik te nieuwsgierig voor," zegt de oud-journalist. "Ik zou meer vragen stellen dan antwoorden geven."

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in