Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningin Letizia mikt op het perfecte plaatje

Zelden paste een royal zo goed bij het decor. Koningin Letizia van Spanje was vandaag aanwezig bij de uitreiking van de 'Gran Angular' en 'El Barco De Vapor' awards voor jeugdliteratuur. Kinderboeken leveren wel vaker een vrolijk werkbezoek op en dit was geen uitzondering. Team Letizia had bovend...

Koningin Letizia mikt op het perfecte plaatje

Zelden paste een royal zo goed bij het decor.

Koningin Letizia van Spanje was vandaag aanwezig bij de uitreiking van de 'Gran Angular' en 'El Barco De Vapor' awards voor jeugdliteratuur.

Kinderboeken leveren wel vaker een vrolijk werkbezoek op en dit was geen uitzondering. Team Letizia had bovendien haar huiswerk gedaan en even gekeken naar het kleurrijke decor.

HM wist er een geweldig matchende outfit bij te dragen, in de vorm van een groen Maria Barragan Nelli pak, bestaande uit een top en bijpassende broek met uitlopende pijpen. Links auteur Gines Sanchez.

Voor de entree en exit kwam er even een lichte jas in beeld, op z'n royals over de schouders gedragen. Ze heeft 'm al sinds 2010 en het label is nooit geïdentificeerd. 

Bonuspunten voor de Spaanse minister van onderwijs Pilar Alegria in haar roze pak vol speelse tijgers – altijd fijn als bestuurders zichzelf niet al te serieus nemen.

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in