Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningin Elizabeth (95) heeft corona

De klachten zijn tot nu toe gelukkig mild. Britse koningin Elizabeth II is besmet geraakt met het coronavirus, meldt Buckingham Palace. De vorstin heeft milde symptomen en kan haar werkzaamheden blijven uitvoeren, volgens haar woordvoerder. De Queen bracht het grootste deel van de pandemie door i...

Koningin Elizabeth (95) heeft corona

De klachten zijn tot nu toe gelukkig mild.

Britse koningin Elizabeth II is besmet geraakt met het coronavirus, meldt Buckingham Palace.

De vorstin heeft milde symptomen en kan haar werkzaamheden blijven uitvoeren, volgens haar woordvoerder.

De Queen bracht het grootste deel van de pandemie door in een kleine bubbel op Windsor Castle en handelt veel contacten per scherm af, al ontmoette ze recentelijk ook weer mensen in levenden lijve.

Ze is volledig gevaccineerd tegen het coronavirus. Het paleis laat weten dat ze klachten heeft die lijken op een verkoudheid. Vorige week bevond Elizabeth zich in nabijheid van prins Charles. Die testte kort daarna positief op het coronavirus, net als zijn vrouw Camilla. Ook binnen het team van de Queen op Windsor Castle zijn enkele leden besmet. HM doet het even rustig aan en heeft nog wat gezelligheid aan dorgi Candy.

Om speculaties de kop in te drukken bracht het Britse Koninklijk huis in januari 2021 naar buiten dat Elizabeth het coronavaccin had ontvangen. Het is ongebruikelijk dat details over de gezondheid van de Britse vorsten publiekelijk worden gedeeld.

De royal supersenior is de laatste tijd een beetje aan het tobben met haar gezondheid, wat niet vreemd is voor iemand van haar leeftijd. Zo moest ze een tijdje rust houden en heeft ze last van haar rug, zodat ze tegenwoordig met een stok loopt. Daarnaast valt op dat ze behoorlijk is afgevallen, wat haar ook wat brozer doet ogen, zo aan het begin van haar 70-jarig regeringsjubileum.  

Foto's (c) Getty Images 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in