Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koning miste "zijn maatje" tijdens staatsbezoek

Koning Willem-Alexander heeft het afgelopen week jammer gevonden dat de koningin niet mee kon naar de Baltische staten voor de achtereenvolgende staatsbezoeken aan Letland, Estland en Litouwen. "Het is jammer als je maatje er niet bij is", aldus de koning tijdens een gesprek met de Nederlandse me...

Koning miste "zijn maatje" tijdens staatsbezoek

Koning Willem-Alexander heeft het afgelopen week jammer gevonden dat de koningin niet mee kon naar de Baltische staten voor de achtereenvolgende staatsbezoeken aan Letland, Estland en Litouwen.

"Het is jammer als je maatje er niet bij is", aldus de koning tijdens een gesprek met de Nederlandse media in het Stadsmuseum van Kaunas.

Elke dag contact

De koning vertelde dat hij elke dag contact heeft gehouden met Máxima, die na de begrafenis afgelopen zaterdag van haar plotseling op tragische wijze overleden zus Inés in Argentinië was achter gebleven.

Maar Willem-Alexander had vooral veel gesproken met zijn dochters, die alleen thuis waren. Natuurlijk wel met de nodige opvang, maar zonder hun ouders. Hij wilde voorkomen dat ze na de reis naar Buenos Aires en de uitvaart in een zwart gat zouden vallen.

Bron en beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in