Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koning Felipe geniet met volle teugen van zeilrace

De Spaanse vorst is een echte zeilliefhebber. Zaterdag stapte hij daarom goedgemutst aan boord van de Giraldilla, een van de deelnemende schepen aan de vijftiende Copa de Rey zeilrace voor klassieke schepen. De tweemaster, met de koning aan het roer, zeilde op de Middellandse Zee voor het eiland ...

Koning Felipe geniet met volle teugen van zeilrace

De Spaanse vorst is een echte zeilliefhebber. Zaterdag stapte hij daarom goedgemutst aan boord van de Giraldilla, een van de deelnemende schepen aan de vijftiende Copa de Rey zeilrace voor klassieke schepen. De tweemaster, met de koning aan het roer, zeilde op de Middellandse Zee voor het eiland Menorca naar een derde plek in de eindstand.

De Giraldilla finishte zowel donderdag als vrijdag als tweede. Zaterdag kwam de houten klassieker, met de koning aan het roer, als vijfde over de streep. 

Zaterdagavond mag de koning, die, evenals zijn vader Juan Carlos geregeld aan zeilwedstrijden deelneemt, de prijzen uitreiken aan de winnaars van de regatta op het Balearische eiland.

Bron en beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in