Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koning Charles III reageert op de dood van zijn moeder

God Save The King.  De nieuwe koning van het Verenigd Koninkrijk heeft gereageerd op de dood van zijn moeder, koningin Elizabeth.  "De dood van mijn geliefde moeder, Her Majesty The Queen, is een moment van groot verdriet voor mij en alle leden van mijn familie. We rouwen diep om het verscheiden ...

Koning Charles III reageert op de dood van zijn moeder

God Save The King. 

De nieuwe koning van het Verenigd Koninkrijk heeft gereageerd op de dood van zijn moeder, koningin Elizabeth. 

"De dood van mijn geliefde moeder, Her Majesty The Queen, is een moment van groot verdriet voor mij en alle leden van mijn familie.

We rouwen diep om het verscheiden van een gekoesterde soeverein en een zeer geliefde moeder. Ik weet dat haar verlies diep zal worden gevoeld in het hele land, de overzeese gebieden en de Gemenebest, en door talloze mensen in de wereld.

In deze periode van rouw en verandering, mijn familie en ik zullen ons getroost en gesterkt voelen door de wetenschap dat The Queen zo werd gerespecteerd en gewaardeerd door velen."

Het statement van Charles (73) was niet ondertekend, wat nog even de vraag opwierp of hij onder een andere naam zou gaan regeren. Kersverse premier Liz Truss maakte meteen een einde aan alle twijfel, door in haar toespraak te spreken over koning Charles III, iets wat inmiddels is bevestigd door zijn staf in Clarence House.

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in