Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koning Albert en prinses Delphine voor het eerst samen op officieel moment

Ze hoort nu echt helemaal bij de familie. Koning Albert (87)en zijn buitenechtelijke dochter Delphine zijn voor het eerst samen in het openbaar verschenen. De twee bezochten allebei de jaarlijkse eucharistieviering de Onze-Lieve-Vrouwkerk in Laken, waarbij overleden leden van het koninklijk huis ...

Koning Albert en prinses Delphine voor het eerst samen op officieel moment

Ze hoort nu echt helemaal bij de familie.

Koning Albert (87)en zijn buitenechtelijke dochter Delphine zijn voor het eerst samen in het openbaar verschenen. De twee bezochten allebei de jaarlijkse eucharistieviering de Onze-Lieve-Vrouwkerk in Laken, waarbij overleden leden van het koninklijk huis worden herdacht.

In tegenstelling tot de Nationale Dag, waar Delphine haar debuut maakte in een statementlook, had ze voor deze gelegenheid passende zwarte kleding gekozen.

Ook andere leden van de Saksen-Coburg'jes waren aanwezig, zoals Alberts vrouw, oud-koningin Paola, koning Filip en koningin Mathilde.

Dat Delphine (derde van links) erbij was, was niet eens het hot topic van de dag, dat was koning Albert, die aanzienlijk brozer oogde dan voorheen.

Op 17-jarige leeftijd hoorde Delphine dat Albert, die ze toen kende als goede vriend van haar moeder, haar biologische vader is. Jarenlang voerde ze een juridische strijd om erkenning, maar de vader van koning Filip ontkende tot begin 2020 dat hij haar biologische vader was. Delphine dwong via een rechtszaak een DNA-test af en kreeg haar gelijk.

Daarop kreeg ze de titel prinses van België en de nieuwe achternaam van Saksen-Coburg. En stond gewoon op de foto met haar familie, die het koninklijk huis vandaag live zette. 

Nog even dit: dat kleine zwaaitje en die groetende blik van Filip op zijn halfzus - zo fijn voor Delphine. 

Foto's (c) PPE Agency, Belgische Monarchie

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in