Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Komen de Oranjes eigenlijk ooit nog terug van vakantie?

Ze zijn inmiddels 39 (!) dagen weg. De vakanties van het koninklijk gezin kunnen niet anders dan riant worden genoemd. Ze hebben de gebruikelijke vrije dagen door het jaar heen en zijn inmiddels alweer 39 dagen elders voor de zomervakantie. Vakantie 🏝 en vanavond souvlaki! Rond 13.00u vertrekt ko...

Komen de Oranjes eigenlijk ooit nog terug van vakantie?

Ze zijn inmiddels 39 (!) dagen weg.

De vakanties van het koninklijk gezin kunnen niet anders dan riant worden genoemd. Ze hebben de gebruikelijke vrije dagen door het jaar heen en zijn inmiddels alweer 39 dagen elders voor de zomervakantie.

Die is in ieder geval deels in Griekenland doorgebracht, maar opmerkelijk is wel dat er in de buitenlandse pers, die haar schouders optrekt over de mediacode, dit jaar geen foto's zijn opgedoken van de Wajer of van de Oranjes. Wellicht dat ze onder de radar ook een tijdje ergens anders zijn geweest of ze hebben zich gewoon al die tijd verscholen in de villa, waar een mens zich ook vast prima kan vermaken, zeker met wat vrienden die voor een paar dagen invliegen.

Het gezin is overigens niet meer compleet, prinses Amalia is al ruim een week in Amsterdam waar ze out and about wordt gespot en zich verder voorbereid op de start van het academische jaar.

Ariane moet zich op maandag 22 augustus weer melden op het Sorgvliet, koning Willem-Alexander heeft op 25 augustus een reeds aangekondigd werkbezoek op de Noordzee en Alexia wordt op vrijdag 26 augustus op het Atlantic College in Wales verwacht.

Daar kun je uit opmaken dat de vakantie nu toch echt op zijn einde loopt en PH-GOV watcher Menno zou wel eens gelijk kunnen hebben met een terugvlucht op de 19de. Voor Máxima staat nog niets in de officiële agenda, maar dat is gebruikelijk, veel afspraken worden pas kort van te voren aangekondigd.

Dus met een beetje wind mee wordt een dezer dagen eindelijk de koninklijke standaard weer eens gehesen op Huis ten Bosch, als teken dat ZM weer in het land is.

Foto's (c) Brunopress, Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in