Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kom schatzoeken in de Hermitage!

In de Hermitage Amsterdam is momenteel een schitterende expositie te zien over de juwelen van Catharina de Grote, diamantenliefhebster extra-ordinaire. In het weekend van 29 en 30 oktober organiseert de Hermitage een echte diamantenjacht, waarbij bezoekers de kans krijgen een diamant in het museu...

Kom schatzoeken in de Hermitage!

In de Hermitage Amsterdam is momenteel een schitterende expositie te zien over de juwelen van Catharina de Grote, diamantenliefhebster extra-ordinaire.

In het weekend van 29 en 30 oktober organiseert de Hermitage een echte diamantenjacht, waarbij bezoekers de kans krijgen een diamant in het museum te vinden.

Speuren naar flonkers

© State Hermitage Museum, St. Petersburg

In de tentoonstelling Catharina, de Grootste kunnen in dat weekend letters worden verzameld die gezamenlijk de locaties aanwijzen waar diamanten verborgen zijn. De vinder van een steen mag die houden.

Masterclass diamant

© State Hermitage Museum, St. Petersburg

© State Hermitage Museum, St. Petersburg

Goed om te weten: slechts vier van de geslepen stenen zijn een echte, Gassan 121 – 0,17crt diamant, t.w.v. € 505 per stuk. De andere zijn zirkoniastenen. Het verschil is met het blote oog niet te zien en daarom kunnen bezoekers bij Gassan Diamonds, op loopafstand van de Hermitage, de steen laten controleren door de diamantexperts en uitvinden of zij de trotse bezitter zijn van een echte diamant, helemaal in stijl met Catherina.

De Hermitage Amsterdam is vanaf 10:00 geopend, kaarten bestelt u hier.