Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kleintjes Monaco in Baby Dior

We zien ze maar zelden, de kleintjes van Tatiana en Andrea Casiraghi. Maar ze blijken al net zo stijlvol als de rest van het Monegaskische koningshuis. Baby Dior – het kinderlabel van modehuis Dior dus – heeft een bijzondere band met de royals van Monaco. De tweeling van Charlene en Albert werd b...

Kleintjes Monaco in Baby Dior

We zien ze maar zelden, de kleintjes van Tatiana en Andrea Casiraghi. Maar ze blijken al net zo stijlvol als de rest van het Monegaskische koningshuis.

Baby Dior – het kinderlabel van modehuis Dior dus – heeft een bijzondere band met de royals van Monaco. De tweeling van Charlene en Albert werd bijvoorbeeld gedoopt in kleding van Baby Dior. En vijftig jaar geleden, toen het merk ontstond, werd de allereerste kinderboetiek geopend door niemand minder dan prinses Grace. Om hun 50-jarig jubileum te vieren, vroeg het merk haar achterkleinkinderen om te poseren voor een nieuwe campagne.

Grace Kelly bij de opening van de eerste Baby Dior-boetiek

Sasha en India Casiraghi (vier en twee) gingen samen met hun mooie moeder Tatiana (33) in de nieuwe collectie van Dior op de foto in het paleis van Gstaad, waar Grace en prins Reinier jaren geleden ook logeerden. Uniek, want deze twee mini-royals krijgen we maar zelden te zien.

Tatiana is de steenrijke erfgename van het Santo Domingo-fortuin en sinds 2013 de echtgenote van Andrea Casiraghi, de zoon van prinses Caroline. Het stel woont samen met hun kinderen in Londen.

Sasha en India tijdens de Nationale Dag van Monaco in 2016