Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijktip: docu over Margaret

In de BBC-documentaire Princess Margaret: The Rebel Royal zie je vanavond prachtige beelden van het leven van het zusje van queen Elizabeth. De jongere zus van Elizabeth werd de afgelopen jaren weer helemaal een hot topic door de Netflix-serie The Crown. En kreeg daarom van de BBC haar eigen twee...

Kijktip: docu over Margaret

In de BBC-documentaire Princess Margaret: The Rebel Royal zie je vanavond prachtige beelden van het leven van het zusje van queen Elizabeth.

De jongere zus van Elizabeth werd de afgelopen jaren weer helemaal een hot topic door de Netflix-serie The Crown. En kreeg daarom van de BBC haar eigen tweedelige documentairereeks. Deel één is vanavond (dinsdag) te bewonderen op BBC Two.

De docu gaat in op het rumoerige leven van de prinses, met haar veelbesproken liefdesleven, en hoe zij een nieuw tijdperk inluidde voor de royal family (inclusief een sexual revolution). Smullen, kortom. Kijk Princess Margaret: The Rebel Royal vanavond om 22.00 uur op BBC Two.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in