Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kate’s copycats

Ze heeft toegang tot alle nieuwste ontwerpen, en alles staat haar even beeldig. Geen wonder dus dat de sterren Kate Middleton nogal eens als stijlvoorbeeld gebruiken. Stralend ging actrice Mandy Moore (van de populaire serie This Is Us) vorige week de rode loper op in een beauty van een jurk van ...

Kate’s copycats

Ze heeft toegang tot alle nieuwste ontwerpen, en alles staat haar even beeldig. Geen wonder dus dat de sterren Kate Middleton nogal eens als stijlvoorbeeld gebruiken.

Stralend ging actrice Mandy Moore (van de populaire serie This Is Us) vorige week de rode loper op in een beauty van een jurk van Preen. Een jurk die Kate een jaar eerder al droeg, tijdens een bezoek aan Canada. Of Mandy wist dat ze Kate kopiërde, is niet bekend. Ze is in elk geval niet de enige Hollywood-ster die de duchess al eens (bewust of onbewust) nadeed.

Drew Barrymore ging haar vorig jaar voor. Die koos haar Tory Burch-japon zonder het te weten een paar dagen later dan Kate. Tussen de copycatsessie van Melanie Griffith zat iets meer tijd: zij droeg een paar weken na Kate een kopietje van een royally goedgekeurd item uit Kate’s wasmand.

Dat het ook andersom kan werken bleek toen Kate haar misschien-wel-schoonzusje Meghan Markle leerde kennen. Die droeg in 2012 op de rode loper een prachtjurkje van Diane von Fürstenberg. Kate droeg de lange versie van dezelfde jurk twee jaar later.