Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kate’s betaalbare wonderolie

Een stralend huidje à la Kate Middleton was nog nooit zo dichtbij: haar favoriete beautyproduct blijkt nog geen drie tientjes te kosten. Aan peperdure beautyproducten op haar kaptafel echt geen tekort. Toch grijpt Kate Middleton volgens insiders de laatste tijd steevast naar een goedkoop flesje a...

Kate’s betaalbare wonderolie

Een stralend huidje à la Kate Middleton was nog nooit zo dichtbij: haar favoriete beautyproduct blijkt nog geen drie tientjes te kosten.

Aan peperdure beautyproducten op haar kaptafel echt geen tekort. Toch grijpt Kate Middleton volgens insiders de laatste tijd steevast naar een goedkoop flesje als het gaat om haar gezichtsverzorging. Een wonderolie op basis van rozenbottels.

Lees ook: Dit is het verrassend zoete beautygeheim van Kate Middleton

Specifiek gaat Kate voor de Rosehip Oil van het merk Trilogy. Een olie die belooft met twee of drie druppels het hele gelaat zichtbaar te hydrateren, fijne lijntjes en rimpels stevig te verminderen en de huid ook nog eens heerlijk zacht te maken.

Proberen? In Nederland koop je de olie van Trilogy hier voor slechts 25 euro. Ook Rituals heeft een fijne gezichtsolie met rozenbottel.