Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kate zegt assistent vaarwel

Ze was de afgelopen vijf jaar haar steun en toeverlaat. Maar de reis naar Polen en Duitsland was de laatste keer dat Kate op pad ging met haar vaste secretaris Rebecca Deacon. De rechterhand van Kate verlaat deze zomer haar positie bij Kensington Palace. Ze werkt sinds 2012 met de duchess, en was...

Kate zegt assistent vaarwel

Ze was de afgelopen vijf jaar haar steun en toeverlaat. Maar de reis naar Polen en Duitsland was de laatste keer dat Kate op pad ging met haar vaste secretaris Rebecca Deacon.

De rechterhand van Kate verlaat deze zomer haar positie bij Kensington Palace. Ze werkt sinds 2012 met de duchess, en was daarvoor werkzaam voor Sentebale, het goede doel van prins Harry. Wie Rebecca gaat opvolgen, is nog niet bekend. Een paar weken geleden trouwde ze, en ze zou zich de komende tijd meer op haar eigen leven willen richten.

Het is ook niet niets, een bestaan als Kate’s Personal Private Secretary (PPS). Ja, je hebt enorme toegang tot Kate, William, George en Charlotte. Maar je moet ook mee naar alle evenementen, reageren op (fan)brieven, haar speeches schrijven, haar PR regelen en de cadeaus dragen die Kate onderweg krijgt toegestopt. Meer dan een fulltime job kortom. Die moeilijk te combineren is met, bijvoorbeeld, een eigen gezin.

Rebecca’s afscheid maakte de laatste dagen in Duitsland voor Kate al met al heel bijzonder. Kijk hieronder nog even mee naar haar mooiste modemomenten uit Polen en Duitsland.

Lees ook: Charlotte en George stelen de show

In Alexander McQueen