Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kate's babybuik is nu echt goed te zien!

Je zou door alle aandacht voor het smoorverliefde stel Meghan en Harry zomaar vergeten dat schoonzus Kate Middleton er ook nog is. De vrouw van prins William bracht een bezoek aan basisschool Robin Hood in Londen. En daar was haar babybuik heel goed te zien. En dat buikje wordt al bijna een echte...

Kate's babybuik is nu echt goed te zien!

Je zou door alle aandacht voor het smoorverliefde stel Meghan en Harry zomaar vergeten dat schoonzus Kate Middleton er ook nog is. De vrouw van prins William bracht een bezoek aan basisschool Robin Hood in Londen. En daar was haar babybuik heel goed te zien.

En dat buikje wordt al bijna een echte buik. Kate kan het niet meer zo goed verbergen.

Met de handen in de aarde

De basisschool waar Kate op bezoek was staat bekend om hun tuinen, waar leerlingen leren tuinieren. Ze hielp de kinderen met het planten van bloembollen. Kate: "Ik heb zelf leuke herinneringen aan vroeger, dat ik buiten in de tuin speelde. Ik probeer mijn kinderen George en Charlotte dat ook mee te geven." 

Op z'n Brits

Kate was heerlijk typisch Brits gekleed. Ze droeg een Barbour donkergroene waxcoat, een zwarte coltrui van Temperley Londen en haar favoriete bruine laarzen van Penelope Chilvers.

 

Kate visits a primary school today. Love this classic country outfit...and the bump! ?

Een bericht gedeeld door ? Duchess Catherine ? (@catherine_of_cambridge) op

Bron: The Independent

Beeld: Hollandse Hoogte