Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kate niet op koffie bij prinsessen

Kate Middleton zou in november op bezoek gaan bij Mette-Marit en Victoria, maar dat gaat niet door. Wel wil ze voor ze bevalt alsnog richting Scandinavië. De duchess of Cambridge heeft nog altijd grote moeite met haar zware ochtendmisselijkheid. Daarom kondigde Kensington Palace dinsdag aan dat z...

Kate niet op koffie bij prinsessen

Kate Middleton zou in november op bezoek gaan bij Mette-Marit en Victoria, maar dat gaat niet door. Wel wil ze voor ze bevalt alsnog richting Scandinavië.

De duchess of Cambridge heeft nog altijd grote moeite met haar zware ochtendmisselijkheid. Daarom kondigde Kensington Palace dinsdag aan dat zij en William niet zoals gepland naar Noorwegen en Zweden gaan. William gaat nog wel in zijn eentje naar Finland, omdat daar het eeuwfeest van hun onafhankelijkheid wordt gevierd en koningin Elizabeth daar wel een Britse afgezant bij wil hebben.

Begin 2018

Aanvankelijk zou Kate meereizen, en zouden de twee samen vijf dagen in de Scandinavische landen doorbrengen. Daar voelt ze zich nog niet goed genoeg voor. Wel is het de bedoeling dat het koppel begin 2018 alsnog op bezoek gaat in Zweden en Noorwegen.

Bevalmaand

Goed nieuws voor babybump-watchers: dan is Kate namelijk al een heel eind op weg. Haar bevalmaand werd dinsdag door het paleis bekend gemaakt. “De duke en duchess bevestigen met veel plezier dat ze in april 2018 een baby verwachten”, luidde de verklaring. Of er een prinsje of een prinsesje bij komt, is niet bekend.