Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kate Middleton opnieuw zwanger

Prins William en Kate Middleton verwachten een derde kindje. Een woordvoerder van Kensington Palace maakte maandagochtend bekend dat de Hertogin van Cambridge opnieuw zwanger is. Enorm misselijkNet als bij haar eerdere zwangerschappen zou Kate weer enorm last hebben van zwangerschapsmisselijkheid...

Kate Middleton opnieuw zwanger

Prins William en Kate Middleton verwachten een derde kindje. Een woordvoerder van Kensington Palace maakte maandagochtend bekend dat de Hertogin van Cambridge opnieuw zwanger is.

Enorm misselijk

Net als bij haar eerdere zwangerschappen zou Kate weer enorm last hebben van zwangerschapsmisselijkheid. In eerdere gevallen moest zij hiervoor zelfs behandeld worden door de arts van het koningshuis. Ook nu zal zij het voorlopig rustiger aan gaan doen en heeft haar conditie dus gevolgen voor haar agenda, zo liet de woordvoerder weten.

William en Kate zijn al ouders van een zoon, prins George (4), die deze week zijn eerste schooldag beleeft, en een dochter, prinses Charlotte (2).

Zelf opvoeden

De Britse royals staan er om bekend hun kinderen grotendeels zelf op te voeden, waarmee zij breken met de traditie in het Britse koningshuis. “Ik concentreer me sterk op mijn rol als vader, “ zei prins William in een eerder interview. “Als ik geen tijd aan mijn kinderen besteed, maak ik me zorgen om hun toekomst.”

Het blijde nieuws komt na een week waarin Engeland de dood van William’s moeder, prinses Diana, herdacht, die 20 jaar geleden overleed na een auto-ongeluk in Parijs.