Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kate Middleton heeft een leuke traditie voor de verjaardagen van haar kinderen

Ze is ieder jaar tot laat op om de traditie uit te voeren.

traditie kate kinderen

Met een koninklijke keuken tot je beschikking zou je denken dat er op de verjaardag van de Wales'jes een luxeuze taart door de keukenstaf gemaakt wordt. Niets blijkt minder waar, want prinses Kate staat gewoon zelf in de keuken om een taart voor haar kroost te bakken!

Zelf taarten bakken

Als een van de kinderen van Kate en William jarig is, doet de moeder haar uiterste best om een lekkere taart voor haar kids te bakken. "Ik hou van het maken van de taart," zei de prinses van Wales in tv-programma A Berry Royal Christmas in 2019. "Het is een beetje een traditie geworden dat ik tot middernacht opblijf met belachelijke hoeveelheden cakemix en glazuur, en ik maak veel te veel. Maar ik vind het heerlijk."

Kate heeft zelfs een keer Alice Fevronia, finaliste van de Great British Baking Show, om advies gevraagd over glazuur tijdens de Big Tea Party voor de 75e verjaardag van de National Health Service. De prins en prinses van Wales hebben tijdens dit evenement beiden hun bak-skills laten zien en hielpen met het versieren van cupcakes.

Advies

Tussen het versieren door kon Kate Alice om advies vragen. "De prinses vroeg eigenlijk een heleboel baktips zoals: 'Hoe heb je de botercrème zo glad gekregen?'", vertelde Fevronia in juli 2023 aan PEOPLE. "Ze vertelde dat ze al een paar keer tot laat op was geweest om de verjaardagstaarten van de kinderen te versieren."

Prinses Kate wilde ook weten "hoe je de zijkanten van de taart recht en glad krijgt", zei Alice Fevronia. "Ik ben lerares geweest, dus ik ging in de leraarsmodus. Ik had zoiets van: 'Goed, dit is wat je moet doen. "

De Baking Show-finaliste grapte ook dat het duidelijk was dat prinses Kate duidelijk beter was in het versieren van cupcakes dan prins William. Ha! "De vaardigheden van de prins waren minder goed dan die van de prinses, zullen we maar zeggen", aldus Alice Fevronia.

Royalty
  • People
  • NL Beeld