Kate en William dolgelukkig met gezinsuitbreiding

Kate en William dolgelukkig met gezinsuitbreiding

Er dartelt weer een pupje door Anmer Hall.

Vreugde bij de Cambridge'jes waar weer een hondje in huis is. In november moest het gezin onverwacht afscheid nemen van Lupo (9), die ze beschouwden als lid van het gezin.

Kate en William dolgelukkig met gezinsuitbreiding

Engelse spaniël Lupo was in 2012 een geschenk van Kate's broer James Middleton en prijkte op een van de eerste foto's van prins George. Ook het nieuwe hondje, inmiddels een maand of acht, komt bij James vandaan: het is een nakomeling van zijn eigen hond Luna uit een nestje van zes.

Toen het nestje klaar was om uit te vliegen, plaatsten James en zijn verloofde Alizee Thevenet er foto's van, in gezelschap van Ella, Inca, Luna en Zulu plus golden retriever Mabel. James doneerde de opbrengst van het nestje aan de stichting Pets As Therapy, die met therapiehonden langs scholen en zorginstellingen gaat. Hij kampte zelf met ernstige depressies en heeft veel aan zijn honden gehad om daaruit te komen.

Het is een zwart dametje (volgens de Daily Mail de donkere in Alizées armen) en ze arriveerde in juli 2020 toen Lupo er nog was, dus dat heeft de familie Cambridge goed geheim weten te houden. Lupo was de oom van het nieuwe hondje. De naam is nog niet bekend, maar verwacht een dezer dagen de eerste foto's van de nieuwe aanwinst en dan zal het stel ook vast bekend maken hoe ze heet.

Foto (c) Kensington Palace

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in