Kate draagt beroemde jurk

Kate draagt beroemde jurk

Ze zal het vast niet geweten hebben, maar de jurk die Kate Middleton droeg toen ze voor het eerst met prins Louis naar buiten stapte is heel beroemd... en nou niet direct op een gezellige manier.

Aanvankelijk werd de jurk vooral vergeleken met de jurk die prinses Diana droeg toen ze voor het eerst het ziekenhuis uit stapte met prins Harry. En zo zal Kate het ook vast bedoeld hebben. Maar al snel werd op social media gerept over hoeveel de jurk leek op een andere jurk. Met minder romantische connotaties.

Kate's Jenny Packham-jurk lijkt als twee druppels water op de rode jurk die actrice Mia Farrow droeg in de film Rosemary's Baby. Waarin Rosemary het kind van de duivel draagt. Misschien is Kate wel een fervent horrorfan, grappen sommige liefhebbers van de film. Al denken wij dat dit toch echt een unhappy accident is. Gelukkig zal het Kate niet kunnen deren: die geniet thuis van haar eerste dagen met de kleine Louis.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in