Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Jarig op 27 april? Dan maak je kans op een feestelijk diner met het koninklijk paar

Ben jij jarig op 27 april en bereik je, net als koning Willem-Alexander, dit jaar een kroonjaar? Op 27 april viert de koning zijn vijftigste verjaardag en omdat dat een bijzondere is, wil hij dat op een extra speciale manier vieren. Lees ook: Video: prinsesjes Ariane en Alexia beeldig op de socie...

Jarig op 27 april? Dan maak je kans op een feestelijk diner met het koninklijk paar

Ben jij jarig op 27 april en bereik je, net als koning Willem-Alexander, dit jaar een kroonjaar? Op 27 april viert de koning zijn vijftigste verjaardag en omdat dat een bijzondere is, wil hij dat op een extra speciale manier vieren.

Lees ook: Video: prinsesjes Ariane en Alexia beeldig op de society bruiloft van het jaar

Namelijk met 150 'lotgenoten'. Willem-Alexander is op zoek naar 150 Nederlanders die net als hij een kroonjaar bereiken op 27 april. Met hen wil hij een dag later, op 28 april, 's avonds feestelijk dineren in het Koninklijk Paleis op de Dam. Natuurlijk is ook koningin Máxima van de partij.

Wie niet waagt, wie niet wint

Jarigen van 20 jaar of ouder komen in aanmerking voor een plaatsje aan tafel in het paleis door zich online aan te melden. Dus waag een gokje en breng je mooiste jurk vast naar de stomerij, want wie weet prik jij op 28 april wel een vorkje mee met het koninklijk paar.