Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

James Middleton deelt zoete foto met zoontje

Hier smelten we van.

James Middleton

Gisteren blies James Middleton 37 kaarsjes uit. Om zijn verjaardag te vieren, trakteerde de broer van prinses Kate op een véél te schattig kiekje met zoon Inigo.

Zoet kiekje

James verraste zijn volgers gisteren met een vader-zoon kiekje dat onze harten deed smelten. Op de foto dragen het broertje van Kate en diens zoontje beiden een baret. "Bijpassende baretten om mijn verjaardag te vieren", schreef hij. "Omringd door familie, vrienden en natuurlijk mijn honden." Zoet!

In oktober vorig jaar verwelkomden James en zijn vriendin Alizee Thevenet hun eerste kindje. "Hij is nog maar een paar weken in ons leven, maar het zijn de meest bijzondere weken van mijn leven geweest, omdat ik onze prachtige zoontje heb leren kennen", deelde James destijds. "Hoe ik er ook op voorbereid dacht te zijn, ik was niet voorbereid op de overweldigende emotie van Inigo voor het eerst ontmoeten en de liefde voor mijn liefste Alizee nu we met z'n drieën zijn."

Broer-zus band

Dat James een goede band heeft met zijn zus, moge duidelijk zijn. Toen prinses Kate vorige maand wereldkundig maakte dat zij kanker heeft, deelde hij een ontroerend bericht op Instagram.

"In de loop der jaren hebben we samen vele bergen beklommen", schreef hij bij een jeugdfoto van hem en Kate. "Als familie gaan we deze ook met je beklimmen."

Eigen boek

Hoewel James momenteel natuurlijk volop ondersteuning aan zijn zieke zus biedt, heeft hij ook leuke dingen om naar uit te kijken. Begin maart deelde hij namelijk dat hij een boek gaat uitgeven met de titel Meet Ella: The Dog Who Saved My Life. In gesprek met Tatler onthulde hij onlangs dat het boek zal gaan over zijn relatie met Ella, een Engelse cockerspaniël die hij adopteerde toen hij twintig was.

Het goede nieuws is echter dat het boek niet alleen maar over zijn favoriete viervoeter zal gaan. We kunnen ook verhalen verwachten over verschillende gebeurtenissen in zijn leven. Zo haalt hij er verschillende royal weddings bij en vertelt hij alles over de eerste ontmoeting met zijn Alizee. Op 26 september dit jaar komt het boek uit, dus we zullen nog even geduld moeten hebben!

Royalty
  • Hello! Magazine, Tatler
  • NL Beeld, Instagram @jmidy