Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Is wit en lang alleen voor bruiden? Deze royals vinden van niet!

Nergens anders komen juwelen en ordes zo mooi op uit. We zouden 'm niet als gast naar een bruiloft aantrekken, maar een witte jurk als avondkleding? Geen enkel probleem, volgens Josine van Modekoningin Máxima: 'Kijk maar hoe mooi het deze royals staat!' Op haar Grote Dag droeg koningin Máxima een...

Is wit en lang alleen voor bruiden? Deze royals vinden van niet!

Nergens anders komen juwelen en ordes zo mooi op uit.

We zouden 'm niet als gast naar een bruiloft aantrekken, maar een witte jurk als avondkleding? Geen enkel probleem, volgens Josine van Modekoningin Máxima: 'Kijk maar hoe mooi het deze royals staat!'

Op haar Grote Dag droeg koningin Máxima een spektakelstuk van Valentino, maar deze jurk van Donna Karan mag er ook wezen. Grappig detail: dit is daadwerkelijk een trouwjurk, maar HM draagt hem als galajurk.

Asymmetrisch en gemaakt van een soepele stof. Meer godinnenjurk krijg je het niet snel en hij staat Catherine, de hertogin van Cambridge, prachtig zonder dat het 'bruid' wordt.

Kroonprinses Mette-Marit van Noorwegen kun je normaal gesproken uittekenen in zoete, romantische jurken, maar deze moderne variant staat haar ook prachtig.

Wit met een bloemetje is eveneens goedgekeurd door de prinses.

Voor een bezoek aan Marokko schafte koningin Letizia van Spanje een witte kaftan aan.

Wit of zilver, koningin Mathilde van België durft een lichte jurk op z’n tijd ook wel aan.

Een witte godinnenjurk heeft ze ook – wauw.

De witte Stella McCartney die Máxima eind juni in Oostenrijk droeg, hangt ook in de kast van prinses Charlene van Monaco.

Voor het Amsterdam Dinner 2022 zocht Mabel deze schattige, zij het heel korte jurk uit. Het ontwerp komt uit de trouwcollectie van Viktor & Rolf.

En last but not least nog een van de mooiste koninklijke jurken ooit *pinkt een traantje weg*. 

Foto's (c) Getty Images, Brunopress, ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in