Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Is Máxima bij de royal wedding?

Nu al benieuwd wat Máxima aantrekt voor de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle? Dikke kans dat ze er niet bij is, maakte Kensington Palace deze week bekend. “Er is besloten dat een officiële lijst van politieke leiders uit Groot-Brittannië en de rest van de wereld – niet nodig is voor het h...

Is Máxima bij de royal wedding?

Nu al benieuwd wat Máxima aantrekt voor de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle? Dikke kans dat ze er niet bij is, maakte Kensington Palace deze week bekend.

“Er is besloten dat een officiële lijst van politieke leiders uit Groot-Brittannië en de rest van de wereld – niet nodig is voor het huwelijk van prins Harry en Ms. Markle”, liet een woordvoerder weten. Lees: de bruiloft is echt alleen voor intimi van het koppel, en de lucky few weldoeners die ook een uitnodiging scoorden.

Daarin verschilt de royal wedding nogal van die in 2011, van William en Kate. Daar was ons koningspaar gewoon bij, net als menig ander royal, zoals Albert en Charlene en de royals van Luxemburg.

Lange tijd werd gespeculeerd of de Obama’s en de Trumps misschien naar de grote dag van Meghan en Harry zouden komen. Harry is goed bevriend met Barack en Michelle, maar een oud-president uitnodigen en een zittende president overslaan is ook weer zo iets.

Daarom zou nu zijn besloten dat zij ook geen van allen op de gastenlijst staan. Net als de Europese royals dus. Jammer, maar wedden dat Meghan zelf zó mooi is op de dag zelf dat dat heel snel weer vergeten is?

Beeld: ANP/Hollandse HoogteElke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in