Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Indian Summer: 15 x royals in herfstige sferen

Het mooie najaarslicht levert fraaie plaatjes op! Het licht is mooi, de kleuren zijn schitterend – royals weten hoe flatterend een mooie herfstdag kan zijn. Koning Willem-Alexander maakte deze foto en de openingsfoto van zijn vrouw, koningin Máxima, in de tuin van Huis ten Bosch. Ook deze mag in ...

Indian Summer: 15 x royals in herfstige sferen

Het mooie najaarslicht levert fraaie plaatjes op!

Het licht is mooi, de kleuren zijn schitterend – royals weten hoe flatterend een mooie herfstdag kan zijn.

Koning Willem-Alexander maakte deze foto en de openingsfoto van zijn vrouw, koningin Máxima, in de tuin van Huis ten Bosch.

Ook deze mag in deze gallery niet ontbreken: voor het huwelijk van erfprins Guillaume van Luxemburg met gravin Stéphanie sneuvelde een fazant voor Máxima's hoed (maar ze was beslist Best Dressed, op de bruid na).

En ook hier wist ze precies waar ze mee bezig was: Trier, oktober 2018, in Bernkastel-Kues. 

Goud van Oud: Mathilde van België met de kleine Belgjes toen die nog heel jong waren.

De outdoorsy lifestyle van prins William en prinses Catherine past bij uitstek bij de herfst en ze laten dan ook verdacht vaak uitgerekend dan officiële foto's maken. Zo te zien kunnen ze de houtkachel van Anmer Hall probleemloos laten loeien.

Ook in 2015 kozen ze voor een herfstig decor, ditmaal in de tuin van Kensington Palace. Kate kampte nog met een pony die ze tijdens een hormonale aanval had laten knippen na de geboorte van prinses Charlotte. En wie goed kijkt ziet dat Charlotte's hoofdje op de foto is geshopt, om een exemplaar te kunnen vrijgeven waar ze allemaal leuk opstonden.

Louis had daar een paar jaar later geen last van en Lotte was inmiddels totally picture perfect.

Balmoral was voor koningin Elizabeth haar zomerverblijf, maar ze mocht er graag september bijtrekken, als het landgoed al verkleurde en het al coltruienweer was. Deze foto met prins Philip is uit 1972, voor hun zilveren huwelijk.  

In Zweden zijn ze erg van de lente en de midsommar, maar in 2016 werd prins Oscar toch echt tussen de herfstweelde gezet voor een kiekje.

En ook prins Carl Philip en prinses Sofia weten hoe leuk een herfstbos een jong gezin staat. 

In Denemarken kunnen ze wel wat najaarsglow gebruiken: prinses Marie en prins Joachim.

Prinses Aiko van Japan, de dochter van keizer Naruhito weet eveneens wanneer ze de hond moet gaan uitlaten in het bijzijn van een fotograaf.

Omdat Japan nog niet zo geëmancipeerd is dat Aiko keizerin mag worden, is de huidige troonopvolger de broer van de keizer, prins Akishino, gevolgd door zijn zoon prins Hisahito, hier in 2020. In de najaarsglorie van de tuin van het Akasaka Paleis, uiteraard. 

En ook de laatste officiële kiekjes van Hisahito's oudere zus prinses Mako, voor ze trouwde en haar titel verloor, hadden een herfstig karakter.

Foto's (c) The Royal Family, The Imperial Household Agency, RVD, Getty Images, Kungahuset, Belgische Monarchie, Det Danske Kongehuset

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in