Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hotels Windsor helemaal volgeboekt

Van plan om het huwelijk van Meghan en Harry van dichtbij mee te maken? Dan moet je snel zijn: de hotels rondom Windsor verkopen in razend tempo uit. Toen vrijdag bekend werd dat Meghan en Harry elkaar op zaterdag 19 mei het jawoord zullen geven, ontstond er een ware run op hotelkamers in de omge...

Hotels Windsor helemaal volgeboekt

Van plan om het huwelijk van Meghan en Harry van dichtbij mee te maken? Dan moet je snel zijn: de hotels rondom Windsor verkopen in razend tempo uit.

Toen vrijdag bekend werd dat Meghan en Harry elkaar op zaterdag 19 mei het jawoord zullen geven, ontstond er een ware run op hotelkamers in de omgeving van Windsor Castle, waar het hele feest gaat plaatsvinden.

Woekerprijzen

De hoteleigenaren van Windsor en omstreken kunnen hun geluk niet op: zij zitten tot de nok toe vol – en de kamers die ze nog beschikbaar hebben gooien ze nu voor topprijzen online.

Loten

Via sites als Booking.com, Hotels.com en Expedia was het al snel helemaal niet meer mogelijk om een kamer te krijgen. Wil je tóch richting Windsor, dan kun je nog proberen zelf contact te leggen met een hotel in de omgeving. Al vertelde een eigenaar aan de Press Association: “We hebben honderden telefoontjes gehad. We hebben nu besloten maar te gaan loten.”