Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hondjes Elizabeth spekken kas

Ze leven een luxeleventje, en doen daar nu ook iets voor terug. De hondjes van koningin Elizabeth verdienen de kost met een eigen, goedlopende accessoirelijn. Jasjes, mandjes, speeltjes en eetbakken… een echte royal-liefhebber kan ze sinds juni vorig jaar kopen uit de Royal Trust Collection, de o...

Hondjes Elizabeth spekken kas

Ze leven een luxeleventje, en doen daar nu ook iets voor terug. De hondjes van koningin Elizabeth verdienen de kost met een eigen, goedlopende accessoirelijn.

Jasjes, mandjes, speeltjes en eetbakken… een echte royal-liefhebber kan ze sinds juni vorig jaar kopen uit de Royal Trust Collection, de online en fysieke winkels van het Britse koningshuis. En dat loopt lekker, blijkt uit het nieuwe jaarverslag.

Het corgi-approved waar vliegt over de toonbank, net als al het andere moois dat de winkels te bieden hebben trouwens. De trust verkocht in de afgelopen twaalf maanden in totaal voor bijna twintig miljoen pond, waarvan een deel dus door de hondenliefde van de queen komt.

Zij groeide op met corgi’s, en wordt ook nu nog altijd omringd door de schattige worstenhondjes op Buckingham Palace. Tot voor kort had ze er drie (voor de liefhebber: Willow, Vulcan en Candy), maar deze week schijnt ze gezinsuitbreiding te hebben gehad. Toen de jachtopzichter van een van de koninklijke paleizen overleed, ontfermde Elizabeth zich over zijn negen jaar oude corgi Whisper.

Beeld hondenartikelen: Royal Collection Trust