• Royalty

Hoera! Kate is bevallen!

Hoera! Kate is bevallen!

Prins William en zijn Kate hebben er een nieuwe zoon bij. Het jochie werd vanochtend (maandag) om 11.01 uur Britse tijd geboren in Londen.

Eerder deze ochtend bereikte ons via de Britse pers en Kensington Palace al het bericht dat Kate naar de Lindo-vleugel van St. Mary's Hospital was gebracht, gewoon per auto vanuit Kensington Palace.

Medewerkers van William en Kate hebben inmiddels laten weten dat Kate een toch best razendsnelle bevalling heeft beleefd vanochtend: om elf uur was haar zoon er al. William was er gelukkig gewoon bij, en moeder en zoon maken het goed. 

Inmiddels hebben grote broer en zus George en Charlotte hun nieuwe broertje ook kunnen ontmoeten, kondigde Kensington Palace eind van de middag aan.

En niet heel veel later, een luttele zeven uur na de bevalling, waren ze daar dan. Apetrots en stralend: Will en Kate, met hun kleine jongen. Wat een plaatje!

Hoera! Kate is bevallen!
Hoera! Kate is bevallen!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in