Hoe gaat de royal baby heten?

Hoe gaat de royal baby heten?

Hij of zij wordt pas in het voorjaar verwacht, maar dat weerhoudt de Britten er niet van in groten getale te wedden op de naam van de nieuwe royal.

Het is in Groot-Brittannië een beetje traditie geworden om te gokken op hoe een nieuw prinsje of prinsesje gaat heten. “Rond de geboorte van prins George hebben we er een miljoen omzet mee gedraaid”, laat een woordvoerder van de goksite William Hill zelfs weten. “En de namen waar nu veel op gegokt wordt, zijn allemaal namen die de vorige twee keer ook populair waren.”

Hoe gaat de royal baby heten?

MeisjesnamenBij de meisjesnamen loopt Alice momenteel voorop – de naam van de tante van koningin Elizabeth én de moeder van prins Philip. Ook in de mix volgens goklustige Britten: Elizabeth, Victoria en Alexandra.

JongensnamenMocht er een tweede prinsje komen, dan wordt er nu het meest gewed op Arthur, een van de doopnamen van William (en een koning van weleer uiteraard). Philip scoort ook goed, net als James.

Hoe gaat de royal baby heten?

En Diana dan?Er wordt ook gewed op Diana, maar deze keer voorzichtiger dan ooit: Diana is al een van de doopnamen van prinses Charlotte, dus dat lijkt toch wel erg onwaarschijnlijk.