Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Híer vieren de Belgische royals vakantie

Even weg van het bekende pad, altijd leuk. Zo verknocht als de Oranjes aan de Griekse villa zijn, zo dol zijn de Saksen-Coburgjes van België op het Franse Île d'Yeu. Ze hebben er een vakantiehuis, er wordt gefietst en gewatersport – het is helemaal hun plek. Mljet, ook bekend als het groenste eil...

Híer vieren de Belgische royals vakantie

Even weg van het bekende pad, altijd leuk.

Zo verknocht als de Oranjes aan de Griekse villa zijn, zo dol zijn de Saksen-Coburgjes van België op het Franse Île d'Yeu. Ze hebben er een vakantiehuis, er wordt gefietst en gewatersport – het is helemaal hun plek.

Mljet, ook bekend als het groenste eiland van Kroatie

Alleen… zijn ze daar dus momenteel niet. Net als de Spaanse royals, knopen ze een paar weken elders aan de zomervakantie. Koning Filip en koningin Mathilde genieten van…. Kroatië.

Het was een Belgische landgenoot die hen spotte toen ze samen op de veerboot – zo lekker gewoon gebleven - naar het eiland Mljet, een paar kilometer van Dubrovnik voeren.

"Ik hoorde een bekende stem en toen realiseerde ik me dat het koningin Matilde was", zegt hij in het programma RTL Info. ZM doet met zijn pet en bril duidelijk een poging om incognito te blijven, Mathilde is gewoon lekker op vakantie, net als Elisabeth (straks weer naar Oxford), Gabriël (straks naar de Koninklijke Militaire School) en Emmanuel en Eléonore. Happy trails, zuiderburen!

Foto's (c) Brunopress, Pixabay

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in