Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hier hebben de royals vakantie gevierd deze zomer

Ook de royals komen weer terug van vakantie, van verre oorden of juist in eigen land. Waar hebben de royals genoten van wat welverdiende rust en zonnestralen. Familievakantie voor Will & Kate Royals, het zijn net mensen. Ook zij gaan graag naar hun oude, vertrouwde vakantiebestemming. Daarom zijn...

Hier hebben de royals vakantie gevierd deze zomer

Ook de royals komen weer terug van vakantie, van verre oorden of juist in eigen land. Waar hebben de royals genoten van wat welverdiende rust en zonnestralen.

Familievakantie voor Will & Kate

Royals, het zijn net mensen. Ook zij gaan graag naar hun oude, vertrouwde vakantiebestemming. Daarom zijn Will en Kate met de kids ook dit jaar weer gewoon op zonnig Mustique.

Will en Kate kiezen zo lang ze daten al voor het zonnige en exclusieve eiland: ze gingen er op huwelijksreis, en waren er ook al meermalen samen met pa en ma Middleton. Die zouden er nu óók lekker zitten, net als Kate's zwangere zusje Pippa.

Rust en zon voor Albert & Charlene

Het prinselijk paar vloog deze week via Tahiti naar het eilandje Tetiaroa, in Frans-Polynesië. Ooit volledig het bezit van acteur Marlon Brando, nu een hyperdeluxe vakantieoord met de passende naam ‘The Brando’.

Albert: "Het wordt een vakantie die draait om zee en zwemmen", aldus de prins. "Ik kijk er naar uit, ik ben toe aan een pauze. En ik weet wat me te wachten staat met de kinderen. Ik neem thuis ook elke dag een paar uur vrij om met ze te gaan zwemmen. Dat is véél beter dan drie uur lang in een vergadering zitten."

Vakantie in eigen land voor de Haäkon en Mette-Marit

De Noorse kroonprins was ook nog jarig begin zomer, en dat werd gevierd met een vakantie in eigen land met zijn ouders koning Harald en koningin Sonja, zijn zus Märtha Louise en haar dochter Maud Angelica Behn.

Back to basic met Märtha Louise

Over Märtha Louise gesproken, zij bleef in de Arctische archipel om de ruige natuur te ontdekken en er van te genieten, na een cruise in de voorgaande week met de hele koninklijke familie aan boord van het koningsschip Norge

Victoria & Daniel

De kroonprinses vierde vakantie met haar familie. Over waar ze op vakantie waren, bestaat bij de Zweden geen twijfel: de royals zomeren standaard in Solliden, op Öland. En daar werden direct een paar zonnige officiële foto's gemaakt.

Felipe & Letizia bleven ook in eigen land

Na alle onrust van afgelopen voorjaar, waar in de Spaanse media de band tussen Sofia en Letizia behoorlijk onderwerp van gesprek was, ziet alles er weer uit als koek & ei tijdens een middagje winkelen.

Felipe en Letizia bleven deze zomer met hun dochters in Spanje. Zouden wij ook doen als we in een land woonden waar de zon bijna altijd schijnt.

Ook zo genoten van de (Nederlandse) zomer?

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in