Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Het wijze advies van koningin Rania aan schoondochter Rajwa

Hoe bereid je iemand die altijd in de luwte heeft geleefd voor op leven in de spotlights? Het wijze advies van koningin Rania aan schoondochter Rajwa.

Jordanie rajwa rania husseim

Hoe bereid je iemand die altijd in de luwte heeft geleefd voor op leven in de spotlights? Koningin Rania van Jordanië nam haar schoondochter Rajwa al voor diens verloving met kroonprins Hussein onder haar hoede.

Ze liet haar meelopen in het paleis, zodat ze een beetje een indruk zou krijgen van haar toekomstige leven én ze had goede raad hoe ze het beste om kon gaan met de commentaren die onherroepelijk zouden komen: 'Probeer ze niet te lezen.'

Royal Hashemite Court

Rania is zelf de Queen of Socials en deel heel veel van haar werk en ook aardig wat privémomenten op een manier waar menig monarchie een voorbeeld aan zou kunnen nemen. Rajwa draait nog niet echt mee in de royal agenda, maar het zou niet gek zijn om haar ook zo'n account te gunnen, om het koningshuis ook relevant te houden voor de jongere generatie. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Royalty
  • Royal Hashemite Court