Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Het is in Zweden een en al Máxima wat de klok(mouw) slaat

Majesteit blijft verrassen op Zweedse bodem. Na de glitter en glamour op het koninklijk paleis gisteravond is het nu weer over tot de orde van de dag voor koning Willem-Alexander, koningin Máxima en en hun Zweedse collega's. Dag twee van het staatsbezoek is aangebroken, en vraagt even niet om Tam...

Het is in Zweden een en al Máxima wat de klok(mouw) slaat

Majesteit blijft verrassen op Zweedse bodem.

Na de glitter en glamour op het koninklijk paleis gisteravond is het nu weer over tot de orde van de dag voor koning Willem-Alexander, koningin Máxima en en hun Zweedse collega's. Dag twee van het staatsbezoek is aangebroken, en vraagt even niet om Taminiau's en Tiara's.

Vanochtend vroeg meldde ons koningspaar zich in Stockholm voor een ontmoeting met CEO's van verschillende Nederlandse en Zweedse bedrijven. 

Dat deed Máxima natúúrlijk op topchic (het moge duidelijk zijn dat zij gewapend met haar beste koffer ooit naar Zweden vloog), dus dat belooft nog iets voor vanavond tijdens de contraprestatie. Ze koos een jurk van NATAN, net als gisteren overdag, maar dan wel een in een heerlijke glanzende stof én met een opvallende klokmouw. Al sinds jaar en dag een favorietje van HM.

Máxima in dezelfde jurk in 2017, zodat je 'm vast even in iets meer detail kunt bewonderen.

Geen wonder dus dat de Zweedse fotografen onze koningin wel kunnen opvreten, voor zulke fijne plaatjes zorgt ze.

Straks ontmoeten WA en Máxima Nederlanders die in Zweden wonen en gaan ze lunchen met de gemeenteraad op het stadhuis van Stockholm. In de middag staat nog een boottocht gepland en brengen ze bezoeken aan de warmtecentrale Stockholm Exergi en de onderzoeksfaciliteit Science for Life Laboratory.

Daarna is het fluks opfrissen op het paleis, want vanavond melden ze zich samen met de Zweden bij het Konserthuset (wat een heerlijke taal toch, dat Zweeds) om de Zwoyals bij wijze van bedankje voor hun gastvrijheid een concert aan te bieden.

Natuurlijk lees je daar ook weer álles over, hier op Nouveau.nl, so stay tuned!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in