Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Het geheime hakkenwapen van de royals

Hele dagen op hoge hakken slijten, en er ook nog charmant bij blijven lopen? Royals zullen wel moeten. Gelukkig hebben ze een trucje. De inlegzolen van het Britse merk Alice Bow bieden uitkomst voor menig royal. Kate Middleton is al jaren fan, en zou haar ultieme hakkentruc hebben doorgespeeld na...

Het geheime hakkenwapen van de royals

Hele dagen op hoge hakken slijten, en er ook nog charmant bij blijven lopen? Royals zullen wel moeten. Gelukkig hebben ze een trucje.

De inlegzolen van het Britse merk Alice Bow bieden uitkomst voor menig royal. Kate Middleton is al jaren fan, en zou haar ultieme hakkentruc hebben doorgespeeld naar menig andere royal, onder wie natuurlijk schoonzus Meghan.

Niet alleen andere royals zijn getipt door Kate: ook het grote publiek koopt de zooltjes en masse in sinds bekend is dat de duchess er bij zweert. Niet zo gek ook: de zolen zijn er voor hakken en platte schoenen, zijn ook te dragen in een peep toe, en kosten slechts 15 pond per paar. Royal luxe binnen handbereik dus.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in