Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hertogin Sarah heeft een topjaar achter de rug

Weer oma, een nieuwe carrière... niet slecht. Hiep hiep! Wie had dat in de nineties ooit gedacht, dat Sarah Ferguson haar 62e verjaardag nog zo in the fold met de royal family zou vieren.  Er was een scheiding, er waren schandalen en geldzorgen. Maar 25 jaar nadat haar scheiding van prins Andrew ...

Hertogin Sarah heeft een topjaar achter de rug

Weer oma, een nieuwe carrière... niet slecht.

Hiep hiep! Wie had dat in de nineties ooit gedacht, dat Sarah Ferguson haar 62e verjaardag nog zo in the fold met de royal family zou vieren. 

Er was een scheiding, er waren schandalen en geldzorgen. Maar 25 jaar nadat haar scheiding van prins Andrew officieel werd, leeft de duchess of York nog altijd een royal leven. Samen met Andrew, met wie ze weliswaar nooit hertrouwde, maar aan wie ze toch echt al jaren weer samen lijkt. In welke vorm ze er zelf dan ook aan hangen.

Door dik en dun, zeker gezien de grote donkere wolk die hem al een tijdje boven het hoofd hangt. Haar eigen leven is tegenwoordig een stuk lichter, als je de zorgen om Andrew buiten beschouwing laat.

Sarah kreeg veel blij nieuws de afgelopen paar jaar. Zo zijn allebei haar dochters met Andrew, Eugenie en Beatrice, inmiddels gelukkig getrouwd én sinds augustus ook allebei zelf moeder geworden. En is Sarah nu dus tweevoudig oma, van Sienna (de dochter van Beatrice en haar Edo) en August, het zoontje van Eugie en Jack.