Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hertogin Meghan's eerste podcast gaat over stereotypes

'Een serie over etiketten die vrouwen in de weg zitten.' Critici begonnen zich al af te vragen hoeveel geduld geldschieters Netflix en Spotify nog zouden hebben met Harry en Meghan, die tot nu toe niet heel productief zijn geweest qua programma's en podcasts. Maar er lijkt nu toch beweging in te ...

Hertogin Meghan's eerste podcast gaat over stereotypes

'Een serie over etiketten die vrouwen in de weg zitten.'

Critici begonnen zich al af te vragen hoeveel geduld geldschieters Netflix en Spotify nog zouden hebben met Harry en Meghan, die tot nu toe niet heel productief zijn geweest qua programma's en podcasts.

Maar er lijkt nu toch beweging in te zitten. Meghan, de hertogin van Sussex, praat in haar aanstaande podcast Archetypes 'ongecensureerd over stereotypes waar vrouwen mee te maken krijgen'. 

In de Spotify-serie spreekt Meghan met historici, experts en andere speciale gasten over de oorsprong van deze stereotypes en hoe ze kunnen worden gestopt. De titel is een verwijzing naar 'Archewell', de non-profitorganisatie van het stel, en dit fragment is alvast vrij gegeven. 

De eerste aflevering van 'Archetypes' moet komende zomer online komen. Meghan en Harry sloten in 2020 al een deal met Spotify. In ruil voor 22 miljoen euro zouden ze verschillende podcasts uitbrengen.

Tot nu verscheen er slechts één exemplaar, een kerstspecial van 30 minuten waarin ze zelf amper te horen waren. De luistercijfers hielden bovendien niet over, dus het gaat spannend worden voor haar. Het onderwerp is in ieder geval relevant en zowel als actrice en als royal zal zelf ook met stereotypen te maken hebben gehad - ze weet in ieder geval waar ze het over heeft.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in