Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hertogin Meghan kiest in Düsseldorf voor stille luxe

Hoe hou je als royal de aandacht op een event gericht? Hertogin Meghan kiest in Düsseldorf bewust voor stille luxe bij de Invictus Games.

 Invictus Games Meghan 2023

Vooralsnog gaat alles naar wens tijdens de Invictus Games in Düsseldorf. Prins Harry is de onvermoeibare supporter van de geblesseerde veteranen tijdens het sportevent en zijn vrouw Meghan een chique allround cheerleader voor hem en de veteranen.

Getty Images

Het is altijd de kunst om bij dit soort dingen de aandacht op de veteranen te houden, dus koos Meghan bewust voor redelijk casual looks en haar persoonlijke stijl: quiet luxury of stealth chic, hoe je het ook maar noemen wilt.

Getty Images

Zeg maar: stille luxe, kleding die er niet heel bijzonder uitziet, maar wel een designerlabel heeft. Zo verscheen ze in shorts van Staud met jasje van J.Crew en slingback flatjes van Chanel.

Deze look past daar ook in: een kasjmier truitje van J.Crew en een zwarte skinny jeans van Frame, maar wel met Hermès sneakers eronder.

Getty Images

Ze had overigens ook een paar zwarte pumps bij zich. Alles bij elkaar slim gepakt in zwart en crème, met ook de blousejurk waarin ze als eerste verscheen. Alles past bij elkaar, het is een soort persoonlijke capsule collectie. 

Getty Images

Ook deze vrij neutrale look kwam voorbij, de blouse is de Dani van L'Agence en de broek van Gabriela Hearst en de sassy zonnebril is van Miu Miu.

Getty Images

Later op de dag keerde ze terug bij wit met een kabelspencer (vermoedelijk van Ralph Lauren) en een witte jeans, met daaronder Aquazzura flats. Wederom een mooie high-low combinatie!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Royalty
  • Brunopress/Patrick van Emst