Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hertogin Meghan is zwanger van Baby Sussex 2!

Archie Harrison Mountbatten-Windsor wordt een grote broer. Prins Harry en zijn vrouw hertogin Meghan verwachten hun tweede kind, zo heeft een woordvoerder bevestigd: "De hertog en hertogin van Sussex zijn overgelukkig." De baby zal deze zomer worden geboren en is dan achtste in de lijn van de tro...

Hertogin Meghan is zwanger van Baby Sussex 2!

Archie Harrison Mountbatten-Windsor wordt een grote broer.

Prins Harry en zijn vrouw hertogin Meghan verwachten hun tweede kind, zo heeft een woordvoerder bevestigd: "De hertog en hertogin van Sussex zijn overgelukkig."

De baby zal deze zomer worden geboren en is dan achtste in de lijn van de troonopvolging. Harry en Meghan hebben al een zoontje, Archie (21 maanden), Baby Sussex 2 zal net als zijn of haar grote broer geen titel krijgen. 

Het is nog niet zo lang geleden dat Meghan vertelde in juli 2020 een miskraam te hebben gehad, iets waar ze gedetailleerd over vertelde. Na het verschonen van de luier van Archie, het oudste kind van het echtpaar, viel ze op de grond. "Ik neuriede een slaapliedje om ons allebei te kalmeren, maar dat stond in groot contrast met het gevoel dat ik op dat moment had." Ze werd opgenomen in het ziekenhuis, waar haar echtgenoot naast haar bed zat. Na zo'n verdrietige ervaring is dit vrolijke nieuws hen meer dan gegund. 

Misan Harriman maakte de foto die is vrijgegeven door het stel. "Meg, ik was op je bruiloft getuige van het begin van deze lovestory en vriendin van me, het is me een eer om vast te leggen hoe die is gegroeid," schrijft hij. "Gelukwensen voor de hertog en hertogin van Sussex voor dit vreugdevolle nieuws!" Meghan draagt een maxijurk van Carolina Herrera die ze tijdens haar eerste zwangerschap speciaal had laten maken. 

Harry en Meghan hadden de familie eerder al op de hoogte gebracht, Buckingham Palace laat weten dat de Windsors heel blij zijn met het nieuws. 

Fun fact: ook prinses Diana maakte op Valentijnsdag bekend dat ze haar tweede kind verwachtte, 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in